Південнокорейський виробник телефонів - LG - офіційно відмовився від участі у конференції MWC 2020 року, яка пройде в Барселоні, Іспанія, 24 лютого.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Представник LG повідомив The Verge, що через поширення спалаху коронавіруса і міркувань безпеки співробітників LG вирішила відмовитися від участі в MWC2020 Mobile World Congress. LG також заявила, що в майбутньому вона обере відповідний час для проведення нових прес-заходів і випускає телефонну лінію 2020 року та інші продукти.

Згідно попередніми повідомленнями, LG планувала випустити флагмани LG V60 ThinQ і G9 ThinQ; з підтримкою 5G, підтримує подвійний режим SA і NSA, і потужним процесором Qualcomm Snapdragon 865. Коли компанія представить свої новинки публіці - не повідомляється.

коронавірус в Китаї, фото Getty Images
коронавірус в Китаї, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.