Сполучене Королівство вже заявило про бажання заборонити продаж бензинових і дизельних автомобілів в 2040 році. Тобто, щоб всі нові автомобілі продавалися як електромобілі. Ну, Борис Джонсон, прем'єр-міністр Сполученого Королівства, передбачав цю дату до 2035 року. Мета полягає в тому, щоб зробити Сполучене Королівство країною з нульовим рівнем викидів на дорогах.

Tesla, Motor
Tesla, Motor

На початку були ще питання щодо впровадження електромобілів в наше повсякденне життя. Однак, враховуючи останні технологічні досягнення і ставки виробників у цьому секторі, здається, що шлях вже простежено.

Електромобілі - це майбутнє, але вони все ще далекі від ідеального транспорту. Це пов'язано з тим, що час очікування зарядки як і раніше велика (навіть в самих швидких), а його автономія продовжує знижуватися.

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.