Китайський виробник Redmi готується представити свій останній смартфон Redmi K30 pro. По мірі наближення дати запуску в мережі з'являється більше інформації про цей пристрій. За словами популярного китайського інсайдера, Redmi K30 Pro буде поставлятися з величезною батареєю ємністю 4700 мАч, яка буде підтримувати 33 Вт. Ємність акумулятора і швидка зарядка означають, що Redmi K30 Pro буде мати жахливі характеристики батареї.

Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8 Pro

Згідно з припущеннями, у першій половині 2020 року майбутній флагман Redmi буде оснащуватися ідеальним повноекранним дисплеєм.

Враховуючи, що вся серія K30 оснащена екраном з високою частотою оновлення 120 Гц, K30 Pro також може використовувати екран з високою частотою оновлення 120 Гц. Ми не очікуємо нічого, крім плавної роботи від цього пристрою. Звичайно, смартфон буде флагманським, так що він стане конкурентом Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці до кінця лютого.

Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8 Pro

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.