Платформа онлайн-торгівлі Xiaomi Mi Store, оголосила про запуск служби безконтактної доставки в Китаї. Служба впроваджується з урахуванням безпечності для здоров'я, оскільки країна бореться з недавньої спалахом коронавіруса.

Xiaomi Mi Store, gizchina

Згідно з офіційним повідомленням Xiaomi Mi Store на Weibo, нова служба відповідає зусиллям місцевого уряду по боротьбі з інфекцією. Це допоможе у запобіганні та контроль ризику поширення епідемії по всьому континентального Китаю. Примітно, що китайський технічний гігант закрив свій Mi Store після того, як були висловлені побоювання з приводу зараження вірусом, але почне працювати незабаром після деяких внутрішніх коригувань.

Xiaomi
Xiaomi

Таким чином, оголошення Xiaomi про безконтактної доставки є великою допомогою для людей, які все ще мають потребу в послугах компанії, але турбуються про поширення інфекції. Багатьом різним компаніям, особливо виробникам обладнання, довелося закрити свої заводи та виробничі лінії після того, як уряд видав наказ зупинити такі великі робочі місця.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.