Раніше, 5 лютого 2020 року, платформа Xiaomi Youpin випустила захисну маску для обличчя. Маска для обличчя має рейтинг F95 і була розроблена для дітей.

Маска Xiaomi, gizchina

Новинка здатна фільтрувати бактерії, віруси, частинки PM2,5, пил і багато іншого. Дитяча маска була розроблена для дітей старше 6 років і має чотиришарову фільтруючу структуру, в якій кожен шар очищається повітрям. Технологія ефективно очищає майже 95 відсотків часток PM2,5 від повітря навколо користувача і навіть поставляється з нанобактериальным покриттям для запобігання інфекції.

Звичайно, за такий гаджет потрібно заплатити, але це мізерна ціна, якщо мова йде про здоров'я. За новинку просять в районі 26 доларів.

коронавірус в Китаї, фото Getty Images
коронавірус в Китаї, фото Getty Images

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uпоа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.