Xiaomi тільки що почала краудфандінг нового продукту раніше сьогодні (5 лютого 2020 року). Це автоматичний дозатор зубних паст Smartknow, який також може використовувати УФ для дезінфекції зубної щітки при випуску зубної пасти.

Xiaomi, gizchina

Автоматичний дозатор зубних паст Smartknow використовує інфрачервоні датчики для визначення наближення зубної щітки. При його виявленні вичавлюється певну кількість зубної пасти. Поки це відбувається, гаджет використовує УФ для дезінфекції головки зубної щітки, яка знаходиться в порожнині дозатора в середині.

Xiaomi, gizchina

Що стосується цін, за чашку і дозатор попросять близько 14 доларів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.