Смартфон Xiaomi знову опинився в центрі скандалу. На цей раз саме Redmi Note 6 Pro вибухнув в сервісному центрі в Індії. Відео інциденту було опубліковано 91Mobiles на своїй сторінці в Facebook. З відео ми могли помітити, що пристрій було очевидно доставлено власником для ремонту. Поки ремонтник намагався відкрити смартфон, він раптово загорівся.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Blast in Gujrat

Xiaomi Redmi Note 6 Pro में लगी आग, सर्विस सेंटर पर हुआ भयानक हादसा ! पूरी खबर यहां पढ़ें : http://bit.ly/2v5kBfm Mi India

Geplaatst door 91mobiles Hindi op Maandag 3 februari 2020

Ми не можемо перевірити, чи є сервісний центр, розташований в Гуджараті, сертифікованим Xiaomi, але у звіті, опублікованому регіональним виданням Khabar Gujarat, йдеться, що Кішан, технік з Dhriti Mobiles, ремонтував Redmi Note 6 Pro, коли почав виходити дим задній панелі телефону. Потім пристрій загорілося, і техніку довелося скинути його зі столу, щоб вогонь не поглинув інші легкозаймисті предмети. На щастя, ніхто не постраждав, але Redmi Note 6 Pro був повністю пошкоджений. Ми сумніваємося, що на пристрій поширюється якась гарантія, оскільки Note 6 Pro був випущений в 2018 році як наступник Redmi Note 5. Однак ми очікуємо, що Xiaomi розслідує причину виникнення пожежі.

Redmi Note 6 Pro, gizchina

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.