WhatsApp реалізував темну тему у своїй бета-версії кілька тижнів тому на Android. Що ж, схоже, що затримка із запуском теми мала інші причини.

Згідно WABetainfo, додаток WhatsApp отримає більше функцій, ніж Dark Mode у своїх наступних оновленнях. Було виявлено, що Facebook, власник WhatsApp, має намір впровадити нові однотонні фони.

WhatsApp
WhatsApp

Ці фони всі темні. Спеціально для тих, хто не хоче впроваджувати темний режим у свої смартфони.

Таким чином, ви можете вибрати ці кольори, якщо у вас встановлена WhatsApp версії 2.20.32. Варто відзначити, що це “серверне” оновлення, так що деяким користувачам доведеться почекати.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

WhatsApp
WhatsApp

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.