За ці роки Google розробив декілька операційних систем, у тому числі Chrome OS, Android і зовсім недавно Fuchsia. Згідно з новою заявою Google на використання товарних знаків у США, компанія може розробляти іншу операційну систему. Реддитор виявив, що Google подав у USPTO нову заявку на товарний знак під назвою “Pigweed”, і, згідно з Google, товарний знак Pigweed буде охоплювати “програмне забезпечення для роботи з комп'ютером”.

PigWeed, gizchina

Згідно з повідомленнями, “Pigweed” буквально перекладається як “Ceratoporia”, який є їстівним зеленим листовим рослиною з харчуванням.

В даний час дуже мало інформації про нову ОС. Назва “Android” було зареєстровано за п'ять днів до того, як операційна система вперше була публічно випущена в 2007 році, а термін “Chromebook” не був зареєстрований протягом декількох місяців після того, як перші Chromebook з'явилися у продажу в 2011 році. У той же час, назву “Fuchsia” Було зареєстровано більше двох років і ще не був офіційно випущений.

Android
Android

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.