Статистична фірма Statcounter випустила звіт, який показує глобальне використання браузера для мобільних пристроїв, так і для настільних комп'ютерів. Статистичні дані показують, що браузер Google Chrome є безперечним чемпіоном, коли справа доходить до вибору браузера для багатьох.

Google Chrome
Google Chrome

Згідно зі звітом, браузер Chrome займає приголомшливу 69,89% частку на світовому ринку настільних ПК. За Chrome пішов браузер Mozilla Firefox з 9,53%, браузер Safari під номером 3 з 8,64% ринку. Браузери Microsoft Internet Explorer (IE) і Edge поповнили топ-5 з 4,71% і 3,7% відповідно. Браузер Opera для настільних комп'ютерів також входить в список 6-го по популярності браузера для настільних комп'ютерів, займаючи 2,49% ринку.

Для мобільних браузерів мобільний браузер Google Chrome, як і раніше, лідирує на ринку з 60,26%. Браузер Apple Safari займає друге місце з часткою ринку 20,9%. На третьому місці - рідний браузер Samsung, який займає 6,83% ринку. Схоже, Google і далі буде намагатися утримати лідерство на обох платформах.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.