Елон Маск пожартував про уразливість в WhatsApp в Twitter.

Недавній криміналістичний аналіз показав, що телефон генерального директора Amazon Джеффа Безоса був зламаний за допомогою шкідливої посилання, відправленої на WhatsApp.

Повідомлялося, що в 2019 році в службі повідомлень Facebook, що належить Facebook, було виявлено кілька недоліків безпеки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

WhatsApp також був зламаний в минулому році, коли хакери змогли шпигунське програмне забезпечення на телефонах мільйонів користувачів.

Маск написав у Твіттері картинку всіх основних платформ обміну повідомленнями emo версії смайлика руки робота і написав: “Останній приходить з безкоштовним зломом телефону”.

Ілон Маск, фото Громадське телебачення
Ілон Маск, фото Громадське телебачення

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.