Samsung готова випустити другий флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Flip. Ще до того, як телефон покажуть публіці на наступному тижні на заході Unpacked, російський ювелір Caviar розробив спеціальну розкішну версію неоголошеного телефону.

Компанія випустила “Джокер і Харлі Квінн лімітована серія” смартфона Samsung Galaxy Z Flip. Це говорить про те, що задня панель пристрою буде інкрустована 24-каратним золотом.

У верхній частині задньої панелі клоун зображений як Джокер, а в нижній частині - Харлі Квінн. Тильна сторона телефону схожа на дві гральні карти - в той час як Харлі Квінн згадується як “Королева”, а Джокер - козирна карта.

Враховуючи, що це складний смартфон, коли він складений навпіл, пристрій показує і Harley Quinn, і Joker на кожній стороні пристрою. Цей новий обмежений випуск смартфона доступний для попереднього замовлення за ціною 5210 доларів, і Caviar повідомляє, що на даний момент доступно тільки 54 пристрою.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.