SpaceX, приватна компанія Ілона Маска, що спеціалізується в галузі космічних технологій, планує виділити свою інтернет-ініціативу Starlink і залучити бізнес-аудиторію, згідно зі звітом Ешлі Венс з Bloomberg і Дані Халл.

Starlink
Starlink

“Starlink - це той самий вид бізнесу, який ми можемо розвивати і оприлюднити”, - йдеться в звіті SpaceX COO Гвінн Шотвелл, виступаючи на заході для інвесторів JPMorgan Chase в четвер.”«Ця конкретна частина є елементом бізнесу, який ми, ймовірно, будемо розкручувати і оприлюднимо”.

Вже на початку літа Starlink працює над тим, щоб пропонувати інтернет-послуги своїм клієнтам через супутники, що знаходяться на орбіті в космосі. В кінці минулого року Маск сказав, що йому вдалося успішно відправити твіт через з'єднання Starlink.

Публічну пропозицію для Starlink надало б шанс володіти акціями в частині зростаючого космічного бізнесу Маск.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

SpaceX
SpaceX

Астрономи, проте, висловили стурбованість тим, що супутники Starlink можуть завдати шкоди в космосі, і що вони вже порушили астрономічні зображення. Деякі експерти з правових питань заявили, що твердження супутників Федеральною комісією зв'язку могло бути незаконним.

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.