Довгоочікувані приставки Sony PS5 і Xbox Series X можуть показати публіці трохи пізніше запланованого часу. Поточна спалах коронавіруса може сповільнити або змінити виробничий процес. Це означає, що дві консолі можуть бути відкладені на тижні/місяці або прибути в набагато більш обмеженій кількості, ніж очікувалося.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Зайве говорити, що консолі нового покоління від Sony і Microsoft, як і багато інші технологічні продукти в даний час, в основному виробляються в Китаї з компонентами, також виготовлені в Китаї. Таким чином, уповільнення, яке вони відчувають зараз на деяких виробничих лініях з-за коронавіруса, може мати ефект доміно в кожній частині виробничого процесу.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.