У червні 2019 року Національне управління по аеронавтиці і дослідженню космічного простору зробило приголомшливе заяву: починаючи з 2020 року НАСА дозволить "приватним астронавтам" відвідувати Міжнародну космічну станцію, де вони будуть приймати астронавтів на термін до 30 днів. Звичайно, ці люди будуть не туристами як такими, а швидше за офіційними представниками корпоративних та інституціональних клієнтів, які проводять “затверджені комерційні та маркетингові заходи”.

NASA
NASA

Тим не менш, оголошення ознаменувало значна зміна в тому, як МКС буде використовуватися в майбутньому, як приносить дохід активу космічного агентства. Приватні астронавти, прийняті в програму, відправляться на космічну станцію, на борту космічного корабля, побудованого і експлуатованого SpaceX і Boeing за контрактом НАСА, і після прибуття їм будуть надаватися кімнати та харчування за ціною близько 35 000 доларів в день.

апарат NASA InSi
апарат NASA InSi

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.