Samsung Electronics продовжує прагнути бути провідним ім'ям технологічної індустрії, так як анонсувала новий настінний телевізор з розширеними функціями.

Samsung TV, gizchina

Настінний модульний телевізор був вперше представлений в минулому році завдяки інноваційному використанню компанією Samsung технології microLED. Інновації тепер вийшли на інший рівень, оскільки тепер вони дозволяють використовувати абсолютно нові функції в цифровому табло. Wall Luxury представила 292-дюймової телевізор з підтримкою відтворення відео і фото в форматі 8K. Лінійка Samsung The Wall володіє безмежними можливостями, коли мова йде про розмір, дозвіл або співвідношенні, і всі дисплеї повністю без рамки.

Samsung Wall, gizchina
Samsung Wall, gizchina

Остання ітерація застосовує кращі в галузі візуальні можливості для широкого спектра комерційних додатків, від диспетчерських до радіомовних центрів, лобі, дизайнерських центрів і багато іншого. Wall for Business відрізняється широким діапазоном настроюються розмірів і співвідношень: від 219 - і 292-дюймових версій 4K, до 437 - і 583-дюймових версій 8K, найбільшою з коли-небудь представлених. Враховуючи такі розміри, телевізори відмінно підійдуть для сучасних аеропортів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.