Nikola Corp. - компанія з виробництва акумуляторів та водневих вантажівок, що позиціонує себе в якості конкурента Tesla, - в понеділок оголосила про плани зробити електричний пікап.

Nikola Badger

Nikola Badger буде мати пробіг тільки від батареї 300 миль або 600 миль від батареї плюс бак з водневим паливом. Виробництво почнеться в третьому кварталі 2021 року, але от про ціннику інформації поки що немає.

В число конкурентів Tesla Cybertruck входять GMC, Hummer від General Motors, електричний Ford F-150 і пікап, створений за підтримки Ford Rivian.

Nikola Badger

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Компанія Nikola з Фенікса привернула увагу своїми амбітними планами розширення і сміливими заявами про технологічні досягнення, в тому числі нещодавньою заявою про те, що вона домоглася “революційного” прориву в технології акумуляторів.

“Badger” розганяється до 60 миль в годину приблизно за 2,9 секунди з піковою потужністю 906 кінських сил, і це буде зроблено у співпраці з існуючим, але невідомим автовиробником, говориться в повідомленні компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.