Windows 7 знову страждає від дивної помилки, другий після закінчення підтримки ОС. Багато користувачів скаржаться, що не можуть вимкнути або перезавантажити комп'ютер. Проблема, здається, досить широко поширена. Десятки повідомлень надходять на форуми Reddit, Twitter і Microsoft.

Windows 11
Windows 11

Офіційно Windows 7 більше не підтримується Microsoft з січня 2020 року, що означає, що система в принципі більше не буде отримувати оновлення для виправлення помилок або порушень безпеки. На щастя, все ще можна безкоштовно оновити комп'ютер до Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Тим не менш, Microsoft була змушена випустити оновлення для Windows 7 після виявлення незначної, але особливо дратівної помилки, що перешкоджає відображенню шпалер. На цей раз це нова, набагато більш дратує помилка, яка зачіпає операційну систему.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.