Гігант смартфонів не буде відправляти стільки керівників на найбільшу в світі мобільний конференцію, скільки в минулі роки, але станом на п'ятницю він все ще планує взяти участь.

Samsung - остання компанія, яка скоротила свою присутність на MWC, завдавши удару по найбільшій у світі мобільного конференції.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

За словами людей, знайомих з планами Samsung, південнокорейський електронний гігант розглядає свої варіанти, коли мова заходить про виставку, що відбудеться в Барселоні, Іспанія, на останньому тижні лютого. Поки що багато співробітників штаб-квартири компанії в США і Кореї планують скасувати свої поїздки в Європу.

За минулий тиждень як мінімум три компанії відмовилися від участі MWC 2020, і багато інші заявили, що вони змінять свої плани у зв'язку з побоюваннями з приводу смертельного вірусу. Це буде включати вжиття заходів, таких як карантин китайських керівників протягом двох тижнів, що передують конференції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Samsung
Samsung

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.