AirPods Pro Lite буде розроблятися Apple для запуску в 2020 році. Ця нова пари бездротових навушників оголошена серед широкого спектру продуктів, які компанія готує разом зі своїми постачальниками. Мова йде про наступному поколінні iPad, Apple Watch і iMac.

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

Згідно зі звітом Digitimes, який спирається на джерела з ланцюжка поставок Apple в Азії, фірма вже працює над новою версією AirPods Pro. Це не друге покоління цих бездротових навушників, а версія Lite, деталі якої на даний момент невідомі. У звіті не вказані якісь характеристики.

Каталог Apple в даний час включає в себе дві серії AirPods: друге покоління класичних AirPods і зовсім нових AirPods Pro. Різниця між двома навушниками становить 90 доларів, якщо врахувати ціну стандартних AirPods з бездротовий коробкою для зарядки. Ще невідомо, як ця “легка” версія AirPods Pro буде вписуватися в поточний діапазон.

AirPods Pro
AirPods Pro

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.