Вчора Samsung презентувала другий складаний смартфон у формі Galaxy Z Flip. Це вражаюче досягнення, враховуючи, що в інших гравців у цьому сегменті все ще є тільки один смартфон. Зрозуміло, що південнокорейська фірма робить все можливе, щоб стати лідером у своїй категорії. Незабаром після виходу Z Flip Рв Тхе Мун заявив, що компанія готова випустити телефон, який може складатися більш ніж в одному місці.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

В даний час всі доступні смартфони спроектовані так, щоб корпус складався всього лише один раз. Тим не менш, технологія Samsung дозволяє виробнику створювати телефон з декількома точками вигину. Ймовірно, це пов'язано з новою технологією UTG (Ultra-Thin Glass), представленої в Galaxy Z Flip. Тим не менш, Рох нічого не сказав про це.

galaxy fold
galaxy fold

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.