Щоб спростити використання смартфонів в якості настільних комп'ютерів, Samsung і LG, як повідомляється, вирушили на креслярську дошку, щоб розробити портативний монітор для смартфонів. Монітори призначені для того, щоб користувачі могли повною мірою використовувати обчислювальну потужність своїх смартфонів, використовуючи великий дисплей, навіть коли вони не на своїх робочих місцях. Ці майбутні портативні монітори будуть мати легкий дизайн і будуть працювати як по дротових, так і по Bluetooth-з'єднанням. Основна мета цієї ідеї полягає в тому, щоб надати досвідченим користувачам збільшений дисплей для кращого сприйняття під час перегляду контенту на ходу, редагування фотографій/відео або виконання певної роботи.

Samsung, gizchina

До цього OEM-виробники пробували різні способи перетворення дисплея смартфона в більш великий. Google представив новий режим робочого столу Android 10. Цей режим дозволяє користувачам підключати свої смартфони до великому дисплею та ефективно виконувати свою роботу. Samsung вже досить давно пропонує аналогічний режим DeX на своїх пристроях, і його корейський конкурент LG також представив аналогічний досвід у своєму випуску програмного забезпечення для Android 10. Однак, ці монітори будуть розроблені спеціально для смартфонів.

Smart TV
Smart TV

Samsung, як повідомляється, назвав свій портативний дисплей Samsung DeXbook. Пристрій буде оснащено 14,1-дюймовим дисплеєм FHD і акумулятором ємністю 10 000 маг, при цьому його вага буде не перевищувати 1 кг. З іншого боку, LG називає свій “Cloud Top” і буде також пропонувати 14,1-дюймовий FHD-дисплей, але з меншою батареєю ємністю 5000 мАч. Обидва продукти будуть продаватися за ціною від 300-400 доларів, і вони будуть запущені десь в другому кварталі 2020 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.