Однією з особливостей представлених вчора смартфонів Samsung серії Galaxy S20 є підтримка запису відео в дозволі 8K. Однак, навіть у такій технології є свої мінуси. З очевидного - величезне споживання пам'яті в смартфоні, що сподобається далеко не всім.

Samsung Galaxy S20, gizchina
Samsung Galaxy S20, gizchina

За даними Samsung, одна хвилина такого відео вимагає близько 600 МБ вільного місця на накопичувачі. Так що навряд чи запис 8K-відео силами мобільного пристрою стане масовим явищем найближчим часом. Однак, технології не стоять на місці, і експерти оптимізують роботу смартфонів, в тому числі і споживання пам'яті.

Samsung Galaxy S20 Ultra, gizchina
Samsung Galaxy S20 Ultra, gizchina

Проте великий обсяг файлів є не єдиним обмеженням при зйомці відео в дозволі 8K. За даними SamMobile, максимальна тривалість ролика обмежена 5 хвилинами. Звичайно ж, на презентації Samsung про це не сказала ні слова.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.