Нещодавно ми писали про лазерний далекомір Xiaomi Mijia Duka 40m LS-P, тепер же розповідаємо про ще однієї моделі Xiaomi Duka. Новинка точно порадує користувачів завдяки крутому функціоналу. Тепер можна забути про звичайну “рулетці”.

Новий гаджет необхідно необхідно прокатати по поверхні, щоб виміряти його довжину. Причому максимальна відстань пристрою - 99 метрів, і цього більш ніж достатньо для звичайного використання.

Крім довжини, Xiaomi Duka вміє вимірювати обсяг і відстань. Отримані цифри відображаються на чорно-білому дисплеї з підсвічуванням.

Всередині встановлений акумулятор ємністю 200 маг, заряджається пристрій через роз'єм Турі-C. За девайс попросять близько 15 доларів, що цілком непогана ціна для такого крутого гаджета.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Xiaomi Duka, gizchina

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.