До виходу консолей наступного покоління ще кілька місяців. Однак, в мережі постійно з'являються нові чутки і витоку про Xbox Series X і PS5. Згідно з новою витоку, технічні характеристики нової консолі Microsoft припускають явну перевагу в порівнянні з машиною наступного покоління від Sony.

Xbox
Xbox

Сайт Eurogamer поділився витоком, яка демонструє деякі характеристики, які будуть властиві для наступної серії Xbox X і PS5. Різниця, зазначена витоком, полягає в графічному процесорі. Кажуть, що платформа Microsoft надійде в продаж з конфігурацією, еквівалентної конфігурації високопродуктивного ПК, з 56 обчислювальними блоками Navi GPU, на відміну від 36 PS5.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Подивимося, ніж компанії оснастять свої консолі, а їх вихід заплановано на другу частину 2020 року.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.