Недавня спалах коронавіруса стає все більш глобальною загрозою, через яку багато людей стали носити маски в якості методу профілактики. Однак це означає, що користувачам iPhone X і більше нових моделей смартфонів необхідно знімати маску всякий раз, коли вони хочуть розблокувати свої смартфони.

Щоб усунути цю незручність, компанія вирішила розробити маски N95, сумісні з Apple Face ID. Все для того, щоб ви могли розблокувати свій iPhone без необхідності кожного разу знімати маску.

Маска для боротьби з коронавірусом, gizchina

Компанія, яка розробила цей продукт, просить всіх надіслати фотографію свого обличчя. Це робиться для того, щоб вони могли надрукувати на масці нижню частину обличчя, яка буде закрита.

Не вдаючись в подробиці, компанія стверджує, що її маски будуть сумісні з технологією Face ID. Поки ще нічим довести правдивість цих тверджень.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото freepik
Коронавірус з Китаю, фото freepik

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.