Компанія Xiaomi випустила бюджетний динамік, який отримав назву Mi Outdoor Bluetooth Speaker.

XIAOMI MI OUTDOOR BLUETOOTH SPEAKER, gizchina

Абсолютно новий динамік Bluetooth оснащений такими функціями, як вихідна потужність 5 Вт, тривалий час автономної роботи і підтримка голосових помічників. Говорячи про дизайн, динамік Bluetooth досить компактний і легкий. Згідно з технічними характеристиками, динамік має частотну характеристику від 20 до 20 кГц.

Для підключення є порт AUX і Micro-USB для зарядки динаміка. Продукт також використовує Bluetooth 5.0 для підключення. Варто відзначити, що всі ці порти заховані за кришкою, що робить продукт більш привабливим. Динамік поставляється з класом водонепроникності IPX5, що означає, що він захищений від попадання води.

XIAOMI MI OUTDOOR BLUETOOTH SPEAKER, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Все це підтримується батареєю ємністю 2000 маг, яка може забезпечити до 20 годин автономної роботи від однієї зарядки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.