Sony PS5 - одна з найбільш очікуваних ігрових консолей в галузі на даний момент. Якщо є яка-небудь консоль, яка знаходиться на одному рівні з PS5, це повинна бути Microsoft Xbox Series X. Ці консолі будуть битися до фінішу у всьому. Від дизайну до апаратного забезпечення, програмного забезпечення, ціни і так далі, вони будуть конкурувати на ринку багато років. Однак у недавніх витоках стверджується, що у Sony є деякі реальні труднощі в забезпеченні поставок DRAM (динамічної оперативної пам'яті і флеш-пам'яті для виробництва PS5 (PlayStation 5).

PlayStation 4
PlayStation 4

Ця трудність означає, що ціна, ймовірно, буде зростати. Аналітики вважають, що одним з мінусів PS5 може стати її ціна. Судячи з усього, ціна за консоль буде в районі 470 доларів, що досить багато, якщо порівнювати з 380 доларами на момент виходу PS4.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.