Компанія Samsung нещодавно підтвердила, що 25 лютого вона проведе презентацію. Компанія, ймовірно, анонсує телефон Galaxy M31 в зазначену дату в Індії. Інсайдери показали рендери майбутньої Samsung Galaxy M31.

Як випливає з назви, майбутня Galaxy M31 буде позиціонуватися між нещодавно представленими пристроями Galaxy M30s і M40.

Samsung Galaxy M31, gizchina

Лицьова сторона смартфона оснащена дисплеєм Infinity-U AMOLED з невеликою рамкою в нижній частині. Задня панель Galaxy M31 оснащена вертикальною камерою з чотирма об'єктивами.

Звичайно, компанія не сильно вправлялася з дизайном смартфона, так що він дуже нагадує свого попередника. Можливо, компанія помітно покращить характеристики, але про це ми дізнаємося вже через тиждень під час презентації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch
камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.