SpaceX планує відправити до чотирьох приватних громадян в космос, щоб здійснити подорож навколо Землі десь в кінці 2021 року або на початку 2022 року. Компанія SpaceX оголосила у вівторок про угоду з Space Adventures.

SpaceX
SpaceX

В Space Adventures заявили, що вартість місії не буде розголошена, і обидві компанії прояснили інші деталі, наприклад, яку підготовку повинні пройти туристи. У вівторок компанії заявили, що туристи будуть літати на версії космічного корабля Dragon Space.

SpaceX Dragon
SpaceX Dragon

SpaceX провела останні кілька років, створюючи і відчуваючи цю нову версію Dragon в рамках контракту з НАСА, щоб доставляти астронавтів на МКС і назад, після декількох років використання космічного корабля для доставки вантажів на космічну станцію. Приватна космічна компанія нещодавно завершила друге велике льотне випробування Crew Dragon, як його називають, яке продемонструвало здатність капсули уникнути вибуху ракети.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.