Як і в більшості випадків в Windows 10X, Microsoft переробила стандартну установку, яку повинна витримувати кожен пристрій Windows 10 при першому включенні. Не дуже сподобався досвід інсталяції 10, в основному з-за нудного користувальницького інтерфейсу і включення Cortana, який багато хто вважає дратівливим і непотрібним.

Windows 10X, gizchina

Windows 10X все це змінюється. Microsoft виключила Кортану прямо з досвіду установки. Це рання збірка, тому вона може повернутися в майбутньому для тих, кому потрібна візуальна допомога, але досвід установки з використанням Cortana більше не є основним.

Це означає, що користувачеві не потрібно чекати, поки Кортана закінчить говорити, перш ніж він зможе що-небудь зробити. Користувальницький інтерфейс спливає, і користувач може читати і натискати на кнопки вибору. За заявами Microsoft, ця ОС зможе оновлювати систему за 20 секунд, що точно порадує користувачів.

Windows 10X, gizchina

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.