На початку січня Grand Theft Auto IV зникла з цифрового магазину Steam внаслідок припинення підтримки ігрової системи Games For Windows Live, під яку створювалася гра. Тепер Rockstar оголосила про повернення проекту в онлайн-магазин і навіть назвала точну дату виходу. Звичайно, гра до цих пір користується величезною популярністю, а деякі геймери і зовсім цю частину вважають кращою за всю історію гри.

GTA V
GTA V

досі популярна Grand Theft Auto IV з'явиться у продажу вже 19 березня, але з застереженнями. Купити можна буде тільки Complete Edition, а базову версію і розширення “Епізоди з Ліберті-Сіті” закриють для окремих покупок. На щастя, збереження з інших платформ можна перенести, що сильно спростить геймерам життя.

GTA VI
GTA VI

Але головний мінус гри після повернення інше — в GTA IV: Complete Edition на ПК не буде мультиплеєра. Зовсім і назавжди. Проте, радує той факт, що компанія залишила геймерам можливість насолоджуватися грою, нехай і поодинці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.