Японська компанія випустила смартфон, який може перешкодити вам робити оголені фотографії. Телефон називається Tone E20.

TONEe20, gizchina

Новинка може використовувати штучний інтелект, щоб запобігти створення голих фотографій. Коли користувач робить оголену фотографію, телефон може виявити за допомогою алгоритму штучного інтелекту. Останнім запобіжить збереження фотографій у галереї. Таким чином, користувач не може використовувати телефонну трубку, щоб робити оголені фотографії інших людей.

Мало того, цей телефон також може бути підключений до іншого телефону. Таким чином, при використанні Tone E20 для зйомки оголених фотографій власник іншого телефону отримає попередження. Як ви розумієте, це в основному корисно для батьків.

TONEe20, gizchina

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За новинку попросять близько 180 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.