Кілька років тому Xiaomi випустила перший смартфон серії MIX, відкривши нову еру в індустрії смартфонів. У той час компанія представила кілька інноваційних технологій, які роблять смартфон з екраном замість корпусу реальним. Нещодавно Xiaomi представила MIX Alpha, який ламає всі межі нашої уяви. На сьогоднішній день запатентований дизайн під назвою “Xiaomi MIX 2020” був представлений в мережі, так що новинка може дійсно з'явиться на ринку. Він не тільки використовує концепцію дизайну з двома екранами, але також підтримує досить високе співвідношення екрану на передній панелі телефону.

Mi Mix Alpha, gizchina

Згідно витоку, Xiaomi MIX 2020 використовує справжній повноекранний дизайн передньої панелі. Рамки навколо дисплея дуже малі. Але що більш дивно, фронтальної камери на дисплеї просто немає.

Для досягнення повноцінного повноекранного режиму в патенті використовується рішення з двома екранами, раніше зустрічалося в інших моделях, наприклад, VIVO NEX Dual-Screen. Щоправда, досі невідомо, коли смартфон з'явиться на ринку, якщо це взагалі станеться.

Mi Mix Alpha, gizchina

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.