Xiaomi, китайський виробник смартфонів, тільки що випустив офіційне відео про своєму останньому флагмані, Mi 10 Pro. Відео пропонує поглянути на внутрішню структуру смартфона, а також дає коротке пояснення з текстами і зображеннями.

Нутрощі Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Починаючи із задньої частини, Xiaomi розкриває нутрощі пристрою, знімаючи задню панель пристрою. Після видалення клею, зв'язує задню кришку з корпусом, у верхній і нижній частині пристрою можна спостерігати два великих поролонових каучуку. Вони в першу чергу служать захисту від падінь. Крім того, велика частина внутрішніх органів також вкрита теплопровідних графітом, який знаходиться в області, яка має материнську плату. Інші компоненти, такі як NFC-котушки і технологія бездротової зарядки, також видно.

Динаміки Xiaomi Mi 10 Pro розташовані симетрично зверху і знизу пристрою. Він має конструкцію з магнітної сталі. Повідомляється, що динаміки Mi 10 Pro поліпшили рівень гучності в порівнянні з попередніми поколіннями на 100 відсотків.

Нутрощі Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після зняття кришки материнської плати фактична плата і батарейний блок Mi 10 Pro стають видимими. Область основний плати використовує двошарову конструкцію материнської плати, тобто меншу плату укладають на основну плату для економії місця, і вона знаходиться зліва. Праворуч знаходиться великий акумуляторний блок ємністю 4500 мАч. Під батарейним блоком розташований надтонкий оптичний сканер відбитків пальців, який використовується для зчитування відбитків пальців на дисплеї при збереженні попереднього внутрішнього простору.

Знявши кришку задньої камери, можна також побачити весь модуль чотириядерної камери Xiaomi Mi 10 Pro. Як видно на зображеннях, його 108-мегапіксельна камера є самим великим сенсором і зручно розташована посередині. Також присутні інші компоненти, такі як світлодіодний спалах і модуль лазерної фокусування, які забезпечують кращу видимість і швидкість фокусування в умовах низької освітленості. З іншого боку, Mi 10 Pro оснащений 20-мегапіксельним об'єктивом.

Нутрощі Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.