Компанія Microsoft представила уніфіковане мобільний додаток Office для Android-смартфонів. Тепер всі найпопулярніші і необхідні сервіси з'явилися в одному унікальному додатку, що помітно спростить використання для мобільних користувачів.

З його допомогою користувачі можуть редагувати документи Word, Excel і PowerPoint без необхідності перемикатися між кількома додатками.

Microsoft, Comss
Microsoft, Comss

Крім цього, додаток також дозволяє переглядати файли в хмарному сховищі OneDrive, сканувати документи за допомогою інструменту Office Lens і зчитувати QR-коди. Звичайно ж, це було зроблено для спрощення навігації.

Правда, додаток має часові обмеження, серед яких неможливість використання за допомогою планшетів. Проте, в майбутньому це пообіцяли змінити.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Microsoft
Microsoft

Зараз додаток доступний тільки для платформи Android, інформація про строки або навіть плани випуску аналогічного уніфікованого додатка для iOS поки не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.