Пам'ятаєте, коли оновлення Windows 10 супроводжувалося неймовірно дратівливим побічним ефектом: видаленням ваших користувальницьких даних? Microsoft якимось чином вдалося зробити це знову, хоча це не так проблематично, як в перший раз. В цьому винне саме останнє оновлення безпеки, KB4532693, і Microsoft вже визнала проблему.

Windows 11
Windows 11

Випущений минулого тижня, KB4532693 скидає деякі елементи робочого столу Windows 10 і меню “Пуск” на значення за замовчуванням, видаляючи шпалери, значки і ярлики в процесі. Хоча це можна легко виправити, є ще одна прикра проблема з оновленням. Він також видаляв файли з робочого столу, який є досить популярним місцем зберігання.

Компанія пообіцяла оперативно виправити цю проблему.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.