Сьогодні на лондонській конференції Huawei, присвяченій продуктів і рішень, Дін Юнь, виконавчий директор і президент компанії Huawei BG, виступив з програмною промовою на тему “5G створює нові цінності”. Повідомляється, що компанія інвестує 20 мільйонів доларів в найближчі 5 років для підтримки інноваційних програм 5G.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Дін Юнь сказав, що розробка 5G в області впровадження, екології та досвіду знаходиться за гранню уяви. І мережа є основою бізнесу 5G. На сьогоднішній день Huawei отримала 91 комерційний контракт 5G, та було вже відправлено понад 600 000 базових станцій 5G. Правда, на території України цей стандарт мережі з'явиться нескоро, так що купувати смартфони з підтримкою цієї мережі просто не має сенсу.

Huawei Nova 5T Pro, IXBT
Huawei Nova 5T Pro, IXBT

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4