Навіть сьогодні неможливо змінити стандартні додатки iOS. Але Apple може показати трохи більше відкритості і дозволити користувачам вибирати програми за промовчанням. До речі, Android вже протягом тривалого часу використовує такий метод.

Google і Microsoft були натхненні iOS, зокрема, дизайном її користувальницького інтерфейсу. Вони також адаптували деякі хороші ідеї від Apple, наприклад, у відношенні особистого помічника. Але вірно і зворотне: iOS значною мірою скористалася конкурентами для поліпшення ОЗ.

Apple
Apple

Згідно статті, опублікованій агентством економічних новин Bloomberg, Apple розгляне питання про те, щоб залишити трохи більше місця для конкуренції всередині iOS. Apple може дозволити користувачеві вибрати деякі зі своїх додатків за замовчуванням. Який давно існує на Windows, Android і навіть MacOS.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4