На днях у відомій компанії, яка прославилася не тільки виготовленням популярних смартфонів Samsung стався несподіваний збій, який спричинив масову відправку дивного повідомлення через додаток Find My Mobile.

Отже, користувачам гаджетів цієї компанії по всьому світу прийшло повідомлення з заголовком "1" і текстом повідомлення "1". Першими про це розповіли самі користувачі на офіційному форумі Samsung, де взяло участь в обговоренні даного інциденту не менше 300 власників смартфонів.

Скріншот з повідомленням

За їх словами, вони отримали ідентичне оповіщення, яке виходило з програми Find My Mobile, який відповідає за відстеження місця розташування смартфона.

Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У компанії відзначили, що відправлення повідомлення було помилковим, і в результаті ніхто не постраждав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4