OnePlus 8 Pro, наступний великий флагман китайського виробника смартфонів покажуть публіці десь у травні 2020 року. Тепер інсайдери повідомили, що девайс може бути водонепроникним.

OnePlus 8, gizchina

OnePlus 7T Pro, який був останнім флагманським пристроєм від компанії, і його попередник OnePlus 7-ї серії мали захист від попадання вологи, але OnePlus ніколи офіційно не деталізувала сертифікацію IP для смартфонів. Новий тизер, опублікований інсайдером натякає, що смартфон OnePlus 8 Pro може мати рейтинг IPXX, що підтвердить його захист від попадання води і пилу.

OnePlus 7
OnePlus 7

У минулому році OnePlus відмовилась від бездротової зарядки і підтримки захисту від води/ пилу для свого флагмана. Однак тепер, в 2020 році, кожне флагманське пристрій поставляється з бездротовою зарядкою в якості стандарту і рейтингом сертифікації захисту IP67. Однак, нові функції можуть вплинути на ціну смартфона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4