Компанія Google має намір вживати додаткові заходи, спрямовані на підвищення конфіденційності користувачів.

Google Play Pass
Google Play Pass

Починаючи з 3 серпня, компанія буде вимагати схвалення фонових запитів про розташування для всіх Android-додатки, які поширюються через Play Store. Google буде визначати, чи потрібна ця функція, очікувана вона і забезпечує “справжню цінність”. Враховуючи, що величезна кількість додатків в Google Play мають шкідливий код, компанія вирішила перевірити всі додатки, потрібна додаткова інформація, чи ні.

Не секрет, що раніше компанія перевіряла більшість додатки на необхідність інформації про дзвінки та повідомлення для роботи додатків. Більшість додатки запитують у користувачів моніторити вхідну і вихідну інформацію.

Google Play Pass
Google Play Pass

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4