Книга про Apple App Store, написана колишнім співробітником фірми, була видана в Німеччині. Компанія намагається заборонити її, вважаючи, що вона розкриває певні комерційні секрети, які компанія не хоче робити доступними для всіх бажаючих.

Apple, Цензор
Apple, Цензор

Ця книга, яка могла залишитися непоміченою серед усіх книг, доступних на Amazon або у книжкових магазинах. Це називається “App Store Confidential”. Вона була написана Томом Садовски.

Дійсно, Apple вважає, що книга, присвячена відомому магазину, створеного в 2008 році, розкриває деякі комерційні секрети, які фірма вважала б за краще не розкривати. У відповідності з коротким викладом, випущених видавцем і прикладеним до нього, App Store Confidential пояснює, як забезпечити успішну роботу додатка в App Store. Автор також розповідає про свій досвід роботи з Apple і своїх зустрічах з Тімом Куком. До речі, Те Садовський - колишній співробітник Apple.

Книга про App Store, gizchina

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4