Українці, здається, вже змирилися з тим, що автомобілі на території нашої країни коштують дуже дорого і ці ціни в автосалонах частенько невиправдані. Саме тому зараз популярний вторинний ринок авто, а також з приходом безвізу, можна дістати й "євробляху". Проте є питання, яка ластівка ламатиметься частіше? А яка машина радуватиму 10 років, і навіть більше.

Так, експерти німецької Асоціації технічного нагляду TUV склали рейтинг найнадійних машин. Також спеціалісти розповіли, які автомобілі перебувають "на дні".

Chevrolet Corvette Stingray Convertible
Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Dacia, фото: Автомото
Dacia, фото: Автомото

Chevrolet і Dacia стали не кращими брендами, а ось Porsche і Mercedes займають перші рядки в різних вікових категоріях. Саме до такого висновку прийшли експерти німецької Асоціації технічного нагляду TUV.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

2021 Mercedes-Benz GLA, autoblog
2021 Mercedes-Benz GLA, autoblog

Porsche 991, фото: Вікіпедія
Porsche 991, фото: Вікіпедія

Mercedes-Benz GLC-класу став абсолютним переможцем рейтингу найнадійніших авто 2020 версії TUV. Porsche 991 отримав від фахівців TUV високу оцінку за результатами техогляду. Хоча середній пробіг моделей до 4-5 років становить лише 40 000 км. Інші транспортні засоби досі проїжджають в середньому 73 000 км.

У рейтингу від TUV Porsche 997 повторив успіх 2019 року. Проте фахівці все ж радять власникам машин даної моделі звернути увагу на стан первинного валу. У категорії автомобілів 8-9 років експерти TUV не знайшли серйозних несправностей у 87,4% Porsche 997.

Porsche 997, фото: Вікіпедія
Porsche 997, фото: Вікіпедія

Дешево точно не завжди добре. Реальним прикладом є Renault Logan II. Власникам машини дорого обійдеться усунення численних проблем, зокрема проблем з підвіскою і фарами.

Chevrolet Spark, фото: Автомото
Chevrolet Spark, фото: Автомото

Фахівці TUV знайшли в Chevrolet Spark проблеми з елементами гальмівної системи і підвіски. Крім цього, в авто даної моделі виявилася збільшену витрату моторного масла. Єдиний плюс Chevrolet Spark полягає в тому, що з плином часу кузов машини не покривається іржею, запевняють у TUV.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорізькі таксисти і євробляхери об'єднаються для масових протестів, - "втомилися терпіти".

Як повідомляв Знай.uа чи дочекаються євробляхери доступного розмитнення - Разумков ще більше заплутав водіїв.

Знай.uа писав, палія авто львівської журналістки застукали на гарячому, все пояснили камери.