Китайський виробничий гігант Xiaomi випускає кілька пристроїв кожен рік. Тим не менш, одна з них є моделлю серії MIX. Компанія Xiaomi Mi 10 вже випустила серію. Нещодавно генеральний директор Redmi Лю Вейбинг підтвердив, що прийдешній Redmi K30 Pro не буде “краще”, ніж серія Xiaomi Mi 10. Це означає, що якщо ми побачимо ще один флагман від компанії в цьому році, то це повинен бути Xiaomi Mi MIX 4. Проте, про цю модель не було ніякої інформації.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Судячи з усього, тепер компанія планує представити цей смартфон в 2020 році.

Що стосується характеристик, пристрій використовує 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і працює на Android 9 Pie. Що стосується продуктивності, Mi MIX 4 працює а такий же начинці, як і Mi 9.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Залишається лише дочекатися нових витоків про це девайсі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.