OnePlus 8 Pro - один з трьох телефонів, які OnePlus анонсує в першій половині року. Ми вже знаємо, як виглядає пристрій завдяки просочилися рендерам, які були розміщені в мережі ще в минулому році. Тепер нам стали доступні живі фото цього довгоочікуваного девайса.

OnePlus дотримується того ж вертикального розташування камери, яке використовувалося для OnePlus 7 Pro і OnePlus 7T Pro. Зображення показує, що корпус камери містить три датчика, як і його попередники. Тим не менш, установка тепер в оточенні додаткової камери зліва. Повідомляється, що ця камера є 3D-камерою ToF. Під 3D-камерою також є отвір, а світлодіодний спалах знаходиться під корпусом камери.

OnePlus 8 Pro, gizchina

Крім нового дисплея і додаткової камери, OnePlus 8 Pro також буде підтримувати бездротову зарядку. Також повідомляється, що стандартна модель OnePlus 8 має бездротову зарядку, що є гарною новиною для тих, хто планує заощадити кілька доларів, і не купувати модель з модифікацією “Pro”.

Процесор Qualcomm Snapdragon 865 буде живити OnePlus 8 Pro і буде мати модем Snapdragon X55 для підтримки мережі 5G.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

OnePlus 7
OnePlus 7

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.