Компанія Xiaomi в цьому році стала живим прикладом приказки “хотіли як краще, а вийшло як завжди”. Виявилося, що смартфон Xiaomi постраждали від посередньої оптимізації Android 10. Ними виявилися Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro, Pocophone F1 і 9 Mi, власники яких зіткнулися з самим широким спектром багів. Тепер компанії необхідно в терміновому порядку доводити цю версію ОС до розуму, або ж відкликати даний Android.

Xiaomi Mi CC9 Pro
Xiaomi Mi CC9 Pro

Звичайно, це не перший випадок, коли старання Xiaomi тільки ускладнили ситуацію, але враховуючи кількість моделей, порушених цією проблемою, для Xiaomi це буде справжнім ударом. Наприклад, користувачі Xiaomi Mi 9T повідомляють про швидкої розрядки смартфона. Погана оптимізація смартфона змушує їх заряджати свої гаджети набагато раніше.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.