24 лютого 2020 року Microsoft уточнила технічні характеристики Xbox Series X, які вперше розкрила ще під час анонса консолі в грудні 2019 року. Втім, тепер геймери будуть впевнені, що консоль отримає саме ті характеристики, які так довго чекали в консолі.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Так, Microsoft підтвердила, що консоль наступного покоління працює на архітектурі AMD Zen 2, завдяки чому її обчислювальна потужність вчетверо перевищує можливості процесора Xbox One. Це значно збільшить комфорт від гри.

Графічна система Xbox Series X заснована на RDNA 2 і має потужність 12 терафлопс — це у вісім разів більше, ніж в оригінальної Xbox One, і трохи менше, ніж у флагманської відеокарти GeForce RTX 2080 Ti.

Xbox. gettyimages

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

До того ж, гра Cyberpunk 2077 буде доступна як на цій консолі, так і на консолі минулого покоління від Microsoft, а перехід між ними буде безкоштовним для користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.