Вчора компанія Redmi підтвердила, що Redmi K20 Pro залишиться в минулому. В даний час компанія готується до того, щоб створити галас навколо свого наступника, Redmi K30 Pro 5G. Сьогодні компанія поділилася першим офіційним тизером смартфона Redmi K30 Pro 5G. Це показує, що телефон буде анонсований в березні, а дисплей буде без отворів під фронтальну камеру.

Redmi K30 Pro, gizchina

У минулих повідомленнях стверджувалося, що в майбутньому Redmi K30 Pro, як і раніше, буде використовуватися дисплей без отворів, як і Redmi K20 Pro. Однак, тепер смартфон отримає камеру, яка буде виїжджати.

В смартфоні може бути встановлений OLED-дисплей без виїмок, який може бути оснащений датчиком відбитків пальців.

Redmi K30 Pro, gizchina

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Процесор Snapdragon 865 впровадять у цей майбутній флагман. Телефон поставляється з оперативною пам'яттю LPDDR5 і може поставлятися з 256 ГБ вбудованої пам'яті. Основним об'єктивом в конфігурації Quad камери Redmi K30 Pro може бути 64-мегапіксельний об'єктив Sony IMX686. Телефон може живитися від батареї 4700 мАч, яка підтримує швидку зарядку 33 Вт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.