До офіційного запуску Oppo Find X2 ще кілька днів, однак компанія підтримує цей галас серією тізерів. Спочатку телефон був запланований на 22 лютого на заході, що проводиться під час скасування MWC. Останній тизер фокусується на екрані. Однією з найбільш гарячих тенденцій в галузі зараз є дисплеї смартфонів, і Oppo Find X2 не стане винятком. Дисплей насправді буде одним з головних пунктів продажу телефону.

Oppo Find X2, gizchina

Відео нижче являє собою комбінацію з трьох коротких кліпів. Кожен з них ставить у фокус певну особливість. Він починається з частоти оновлення 120 Гц, що зараз дуже поширено на флагманах 2020 року. Середній кліп обіцяє 1 мільярд кольорів, що є ще одним підтвердженням того, що дисплей підтримує HDR10. Третій кліп присвячений компенсації руху. Це режим високої частоти кадрів, що використовується на деяких телевізорах.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.